feteasca-regala-120x550
feteasca-alba-120x550

Innocentia

Feteasca Regala

Cu aroma intensa, eleganta de fructe albe, litchie si piersica, atac echilibrat in aceleasi note fructate si final lung cu nuante de fruct proaspat aceasta Feteasca Regala, este o incantare pentru iubitorii acestui soi romanesc.

Innocentia

Feteasca Alba

O Feteasca Alba cu o culoare alb galbuie si aroma florala fina si eleganta, atac proaspat echilibrat, cu postgust lung in note de fructe albe care se poate asocia salatelor si de asemenea poate fi consumat neasociat.

Anul 1591 il gaseste pe Mihai Viteazul, cel mai de seama proprietar al localitatii Segarcea, in functia de Banisor de Mehedinti. In acest an incepe ascensiuna sa care se incheie cu inscaunarea in anul 1593 ca Domn al Tarii Romanesti.

Innocentia

Tamaioasa Romaneasca (sec)

Aromele proaspete, intense de miere si apa de trandafiri, atacul mediu in aceleasi note de prospetime, corpul suplu si finalul destul de lung si complex, fac din aceasta Tamaioasa Romaneasca o alegere potrivita deopotriva pentru cei care vor asocia acest vin cu cheesecake sau placinta cu branza cat si pentru cei care se vor bucura de un pahar din acest vin in compania apropiatilor.

Innocentia

Tamaioasa Romaneasca (demidulce)

Arome foarte intense de miere si dulceata de trandafiri cu notele de miere dominante in atacul ce ramane totusi echilibrat recomanda aceasta Tamaioasa Romaneasca demidulce pentru pasionatii de vinuri aromate.

tamaioasa-120x550
tamaioasa-120x550

Arhivele Vaticanului ne indruma catre cel care in 1591, pentru o scurta perioada a ocupat Scaunul Papal si care a fost cel care a sustinut material mare parte din uriasa suma necesara cumpararii Scaunului Tarii Romanesti de la Sultanul Turciei.

blanc-120x550
roze-120x550

Innocentia

Sauvignon Blanc

Cu o culoare galben verzuie si aroma tipica, eleganta de flori de vita de vie imbratisata de note minerale, atac mediu, revigorant, echilibrat si cu un postgust destul de lung, acest Sauvignon Blanc poate fi asociat preparatelor din carne de pasare, peste sau salatelor si de asemenea poate fi consumat neasociat.

Innocentia

Rose

Culoarea placuta, vie a acestui Rose te lasa sa intuiesti aromele intense de capsuni coapte pe care le vei gasi cu siguranta in pahar. Gustul amplu, fructat si, echilibrat, postgustul intens in note proaspete de zmeura fac din acest vin o adiere de primavera in zilele calde de vara.

Din partea noastra, o mica, dar din toata inima  recunoastere a implicarii acestui mare vizionar, Papa Innocent al IX-lea, in destinul nostru, pentru care merita sa-l omagiem cu vinurile noastre care poarta cu cinste numele sau.

Innocentia

Cabernet Sauvignon

Aromele intense de coacaze si prune coapte, atacul echilibrat in aceleasi note de fruct, finalul lung si intens, caracterizeaza acest Cabernet Sauvignon care are vigoarea sa insoteasca cele mai complexe preparate din carne rosie, dar in acelasi timp iti permite sa te bucuri de un pahar de vin si neasociat cu mancare.

Innocentia

Merlot

Aromele de gem de visine si mure, atacul mediu in aceleasi note dulci, postgustul lung cu note dulci de zmeura fac Merlot cu o culoare vie preferatul serilor pe care ti le doresti memorabile.

cabernet-120x550
merlot-120x550